Frank van Gool in RTL Business Class

Uitzending RTL Business Class – 4 november 2012. Dagelijks zijn er in Europa meer dan 10.000 medewerkers via OTTO Work Force aan het werk. Frank van Gool vertelt in de uitzending van RTL Business Class over de recente ontwikkelingen: “OTTO Work Force is voortdurend op zoek naar nieuwe concepten, om de belangen van opdrachtgevers op het gebied van flexibiliteit optimaal te blijven bedienen.” Onder het motto ‘our people make the difference’ gaat OTTO Work Force zich nog meer richten op full service dienstverlening op zowel productie- en logistiek gebied. OTTO Work Force is geen uitzendbureau dat individuele medewerkers naar bedrijven stuurt. “Onze kracht is dat wij complete ploegen leveren om het werk te doen, inclusief mensen die het werk ter plaatsen regelen en inplannen. Dit noemen wij het ‘OnSite’ model.”

OTTO Work Force is dienstverlener op het gebied van nationale en internationale arbeidsbemiddeling. Sinds 2000 biedt het bedrijf een breed pakket van diensten aan, zoals uitzenden, werving en selectie en het ondersteunen van personeelsadministratie.

Bekijk hier het item over OTTO Work Force op de website van RTL Business Class: http://www.business-class.nl/nl/uitzendingen/video/q/onderwerp/otto_work_force_/id/97

Dit bericht werd geplaatst in Business Class en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Plaats een reactie